sum & substance studio . 2017 . all rights reserved

Cisarua LDC

A Learning - Development - Center. The main purpose of this project was to create a training place for new employees. Accomodate classes for seminar and training, restaurant with capacity of 300 people, and a dormitory. The main building, a multi-function hall, is a wide span steel structure covered in glass placed up at the front facade of LDC building as a vocal point. Sit on a site with contour land make it potentially visible to naturally separate each function to public or private zone. Radial building mass configuration interlocks all function in one continuity. It also possible for every building sides to get a wider angle of surroundings landscape and scenery.

11.000 sqm
Bandung
2016
Private Facility
Commission Work

roof garden